ΝΕΣΤΟΡΑ Π. ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

ΝΕΣΤΟΡΑ Π. ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια Υπ. Δικαιοσύνης
LL.M., Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο U.K.C, Αγγλία

Η Αφροδίτη Νέστορα, γεννήθηκε στην Κοζάνη, λατρεύει να ζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και πιστεύει πολύ στον άνθρωπο. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο του Πανεπιστημίου του Κεντ (Η.Β), διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Υπ. Δικαιοσύνης. Ασκεί ελεύθερη δικηγορία τα τελευταία 16 χρόνια με τομείς εξειδίκευσης -μεταξύ άλλων- το τραπεζικό, οικογενειακό, δίκαιο εμπορικών & αστικών μισθώσεων, πτωχευτικό δίκαιο αλλά & ιατρικό δίκαιο. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος νομικών συνεδρίων και ημερίδων, είναι μέλος της «Ένωσης Εμπορικολόγων Ελλάδος» και μέλος της «Ένωσης Ιατρικού Δικαίου Ελλάδος».

Προσφάτως ανανέωσε τη θητεία της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αφού εκλέχτηκε πρώτη σε σταυρούς σύμβουλος με το συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες». Είναι τακτικό μέλος της Χ.Α.Ν.Θ συμμετέχοντας ενεργά σε τρεις -3- επιτροπές της –«Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς», «Επιτροπή για το προσφυγικό», «Επιτροπή Νομικών Θεμάτων». Τυγχάνει μέλος του Σωματείου «ΘΕΡΜΑΙΔΕΣ», του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ», συνεργάτιδα του «Οράματος Ελπίδα», ενώ πρόσφατα ίδρυσε με φίλους & συνεργάτες το σωματείο «RED-Y» με σκοπό την εθελοντική αιμοδοσία & την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών .

H δικηγορία δεν αποτελεί απλά ένα επάγγελμα για την ίδια. Είναι τρόπος ζωής και ενεργού συμμετοχής στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης της αλλά το κυριότερο συνιστά το ανώτατο νομικό λειτούργημα.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

Υποθέσεις Ακινήτων  & Ερευνών ακίνητης  περιουσίας (Αστικό Δίκαιο)

Το τεχνικό γραφείο Γεώργιου – Μάριου Κ. Κοσμίδη & συνεργάτες αποτελεί συνέχεια του τεχνικού γραφείου Κοσμά Γ. Κοσμίδη & συνεργάτες το οποίο, δραστηριοποιείται στο τομέα των ακινήτων και παρέχει ένα σύνολο άρτιων και αξιόπιστων υπηρεσιών με στόχο την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων της αγοράς.

ΚΑΡΑΚΑΝΑ ΧΡΥΣΑ

Ψυχολόγος
MIDDLESEX University of London

Η Χρύσα Καρακάνα απόφοιτος Ψυχολογίας από το Middlesex Uni στο Λονδίνο.
Κατοικεί από το 2001 στη Θεσσαλονίκη όπου εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχολογος, υπεύθυνη 17 χρόνια στο ΣΚΜΘ ως συντονίστρια των ομάδων ψυχολογίας.
Ασχολείται με τη θεραπεία χρόνιων παθήσεων , αγχώδεις διαταραχές, συμβουλευτική σχέσεων και διαχείριση άγχους σε αθλητικά σωματεία.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ

Θέματα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, MSc, ACCA

Ο Γιάννης είναι Supervisor στο Transactional Advisory Services της Grant Thornton Greece και έχει επαγγελματική εμπειρία άνω των 7 ετών. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος και μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Είναι κάτοχος του πτυχίου Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του μεταπτυχιακού τίτλου Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής του πανεπιστημίου Greenwich και του επαγγελματικού τίτλου ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

περισσότερα

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Γιάννης έχει αποκτήσει εξειδίκευση στους παρακάτω κλάδους: κλωστοϋφαντουργίας, τροφίμων & ποτών και ξενοδοχειακό, μέσα από την παροχή ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Έχει διατελέσει μέλος ομάδας ελέγχου σε πλειάδα εταιρειών, ενώ έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό due diligence, Independent Business Reviews,προτάσεις αναδιάρθρωσης για σκοπούς αναχρηματοδότησης, αποτιμήσεων εταιρειών και διαφόρων λοιπών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

N

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Στόχος  η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας μέσω της υψηλής και συνεχούς κατάρτισης και εξειδίκευσης για τα καλύτερα αποτελέσματα.

N

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Με ειδίκευση στο Τραπεζικό Δίκαιο, LLM ,UKC και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια στο Υπ. Δικαιοσύνης.

N

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

To γραφείο καλύπτει τις απαιτήσεις κατά τη παροχή νομικών υπηρεσιών σε όλους τους κλάδους Δικαίου.